W dniu 20 maja br. uczennice Aleksandra Kogut i Wiktoria Malinowska wzięły udział w finale IV Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego Slow Food- słodka kasza, gdzie zdobyły wyróżnienie, zajmując 4 miejsce! Tematem przewodnim konkursu było przygotowanie deseru z kaszy gryczanej. W trakcie zmagań uczestników odbył się również pokaz cukierniczy przeprowadzony przez kucharza Konrada Korszla. Uczniów do konkursu przygotowywała Magdalena Szmit.

 

 

 

 

 

 

 

1IMG-20250525-WA0012.jpg IMG-20250525-WA0011.jpg IMG-20250525-WA0013.jpg IMG-20250525-WA0014.jpg IMG-20250525-WA0015.jpg IMG-20250525-WA0016.jpg IMG-20250525-WA0024.jpg IMG-20250525-WA0024[1].jpg IMG-20250525-WA0025.jpg IMG-20250525-WA0030.jpg IMG-20250525-WA0032.jpg IMG-20250525-WA0038.jpg IMG-20250525-WA0042.jpg IMG-20250525-WA0043.jpg IMG-20250525-WA0046.jpg IMG-20250525-WA0047.jpg